Shimizu Sangyo Kaihatsu Co Ltd

Shimizu Sangyo Kaihatsu Co Ltd on vuonna 1980 perustettu japanilainen perheyritys. Yritys toimii pääasiassa kiinteistö- ja rakennusalalla. Yrityksen toimialoina on myös henkilöautojen myynti ja vuokraus, sekä vakuutusedustus. Yrityksellä on ollut aiemmin sivuliike myös Thaimaassa.

Vuonna 2014, yritys perusti sivuliikkeen Suomeen. Sivuliikkeen on tarkoitus toimia vienti- ja tuontiyhtiönä Euroopan ja Aasian välillä. Vuonna 2015, yritys laajensi toimintaansa Kambodzaan.

Suomen sivuliike - Pohjoinen silta

Pohjoinen silta, Shimizu Sangyo Kaihatsu Co Ltd - Suomen sivuliike, on vuonna 2014 perustettu japanilaisen yhtiön suomalainen sivuliike. Sivuliikkeen henkilöstöllä on yli 20 vuoden kokemus puutalojen rakentamisesta sekä vientikaupasta. Lisäksi kattava yhteistyöverkosto sekä kontakteja Japanin ja Suomen lisäksi yli 10 eri maassa.

Pohjoinen silta haluaa kehittää avointa vienti- ja tuontikauppaa eri maiden välillä. Vientimme keskittyy puutavaraan, rakennustarvikkeisiin, puutaloihin sekä työkoneisiin. Tuontimme on keskittynyt autoihin ja autotarvikkeisiin, sekä muihin koneisiin ja kulkuneuvoihin. Tällä hetkellä laajennamme meidän tuotevalikoimaa, ja toimimme tilauksesta tuonti- ja vientiyhtiönä.